DEB DE LEAU

>>>> <<<<WERKWIJZE

Afspraak maken

Deb heeft haar werkplek bij privé studio Chemistry Tattooing in Hilversum. Ze heeft geen openingstijden omdat ze uitsluitend op afspraak werkt.

Heb je haar werk gezien en interesse om door haar getatoeëerd te worden? Stuur dan een e-mail naar info@debdeleau.com. Graag wat, waar en hoe groot beschrijven en eventueel beeldmateriaal meesturen.

Neem van te voren de huisregels door om een eventuele teleurstelling te voorkomen. Hierin staat bijvoorbeeld vermeld dat Deb geen personen onder de 18 jaar tatoeëert. Ook adviseert Deb om de informatie te lezen op http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/Veilig_tatoeëren/Het_nemen_van_een_tatoeage

Prijsoverleg is niet mogelijk via de mail. Voorafgaand aan de tattoo sessie wordt een gesprek ingepland. Tijdens dit gesprek zal er meer duidelijkheid ontstaan over bijv. stijl, formaat, plaatsing, aantal sessies. Pas na dit gesprek kan Deb de prijs bepalen.

Is het ontwerp 'klein' en ben je bereid te wachten. Dan kan de tattoo waarschijnlijk diezelfde dag gezet worden. Maar soms moeten dit soort gesprekken aan het einde van een dag ingepland worden of voor de tattoo sessie van iemand anders. Dan kan het niet en wordt er een datum geprikt voor de tattoo sessie.

Gaat het om groter werk dan wordt de tattoo sessie sowieso ingepland. Deb vraagt een borg van 35 euro voor het uitwerken van een ontwerp (dat past op een A4). Dit bedrag wordt verrekend met de totaalprijs na je tattoo sessie.

NB: Je kunt de borg meteen cash betalen of uiterlijk een dag na het gesprek overmaken. Teruggave van de borg is niet mogelijk.

De tattoosessie

Ter voorbereiding van de sessie is het handig nog een keer de huisregels te lezen.

Gedurende een tattoo sessie is er geen ruimte voor uitgebreide gesprekken. Dit vanwege de concentratie op het zetten van je tattoo. Heb je vragen, stel ze dan tijdens het ontmoetingsgesprek. Natuurlijk kan het ook voor aanvang van de tattoo sessie of daarna.

Het is verplicht om voor aanvang van de tattoo sessie een toestemmingsformulier te tekenen. Neem dit goed door samen met de begeleidende informatie risico's van tatoeages. Je ontvangt tevens een uitgebreide nazorginstructie.

Alle genoemde informatie kun je ook lezen en eventueel uitdraaien via de webpagina www.debdeleau.com/tattoos/formulieren.

NB: Betaling vindt direct na elke tattoo sessie plaats. Graag contant en gepast meebrengen want er is geen wisselgeld aanwezig. Aan de overkant van de studio is eventueel een pinautomaat.